Certificeringsdetails
Bekijk uitgebreide details over elk certificaat van onze producten.

ISO 22000
Beheersysteem voor voedselveiligheid dat eisen stelt aan elke organisatie in de voedingsindustrie met als doel de algehele prestaties op het gebied van voedselveiligheid te helpen verbeteren.

Halal eten
Halal is een Arabische term die toelaatbaar betekent. In islamitische termen betekent het toegestaan volgens de regels van de islam. Het wordt het vaakst genoemd met betrekking tot voedsel, maar het omvat elke vorm van actie die is toegestaan in de islam.

ISO 17025
Het stelt laboratoria in staat om aan te tonen dat ze competent werken en geldige resultaten genereren, waardoor het vertrouwen in hun werk zowel nationaal als wereldwijd wordt bevorderd.

IFS Food
De International Featured Standard (IFS) is een door het Global Food Safety Initiative (GFSI) gebenchmarkte standaard voor fabrikanten, groothandelaren, distributeurs, agenten en makelaars. IFS richt zich op voedselveiligheid en beheer van productkwaliteit in:
- Productie van voedsel en ingrediënten
- Productie van voedselverpakkingen
- Verpakkingen van consumentenproducten
- Opslag, distributie, transport en logistiek

BRC Food
BRC is een internationale norm voor voedselveiligheidsbeheersystemen en is een van de door GFSI erkende certificeringsschema’s. Het bevat vereisten die voedselverwerkers moeten volgen om een effectief beheersysteem voor voedselveiligheid op te bouwen. Er zijn ook edities van de norm voor fabrikanten van voedselverpakkingen, opslag en distributie en nu agent en makelaars.
De vereisten van de norm hebben betrekking op de belangrijkste elementen die uw organisatie moet hebben om de productie van een veilig product te garanderen. BRC-certificering wordt erkend door GFSI, een belangrijke overweging bij het kiezen van een certificeringsschema, omdat veel grote fabrikanten en retailers een door GFSI erkende certificering vereisen. Andere erkende certificatieschema’s zijn onder meer FSSC 22000 en SQF.

FSSC 22000
Het richt zich op het verzekeren van voedselveiligheid door het definiëren, evalueren en beheersen van risico’s en gevaren tijdens verwerking, productie, verpakking, opslag, transport, distributie, behandeling of het te koop aanbieden of leveren in elke sector van de voedselketen.
- 81 / 5,000 Translation results Landbouw voor vlees, melk, eieren en honing (exclusief vallen, jagen en vissen).
- Vervaardiging van voedselverpakkingen en verpakkingsmateriaal (bijvoorbeeld materialen die direct of indirect in contact komen met het voedsel).
- Transport- en opslagdiensten, inclusief die in de voedselvoorzieningsketen.
- 34 / 5,000 Translation results Productie van voedsel en ingrediënten
- Productie van voedselverpakkingen
- Verpakkingen van consumentenproducten
- Opslag, distributie, transport en logistiek